Premsa universitària de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l'Alguer|diumenge, abril 5, 2020
Sou aquí: Home » Actualitat » Uns joves ultres entren al despatx del rector de la UdL: l’insulten l’escridassen

Uns joves ultres entren al despatx del rector de la UdL: l’insulten l’escridassen 

compartir

faxes

Un grup de joves amb una actitud reaccionaria i amb la cara tapada han entrat aquest dimecres al despatx del Rector de la Universitat de Lleida (UdL), Roberto Fernández, quan ell era a dins, i l’han escridassat i insultat.

Segons han informat des del rectorat els joves han entrat amb una actitud ”intimidatòria i violenta”. Han demanat la dimissió del rector i portaven caretes amb una fotocòpia de la cara de Fernàndez.

Al lloc de l’incident hi han acudit treballadors del rectorat i s’han produït moments de tensió fins que el grup ha marxat.

Totes les recriminacions al Rector, les seves consignes radicals  i tota l’estètica de les “caretes” per tapar-se la cara, han estat les mateixes utilitzades pel grup de l’última Tancada al Rectorat.♦

——————————

Comunicat del Consell de Direcció de la Universitat de Lleida

Benvolguts, benvolgudes

Malauradament us hem d’informar que aquest matí un grup reduït de persones (estudiants i gent aliena a la universitat) han entrat per la força en el despatx del rector, amb una actitud intimidatòria i violenta. Tot seguit, treballadors i treballadores de l’edifici de rectorat s’han aplegat, de forma espontània, en aquest lloc i s’han produït moments de tensió amb els manifestants. Desprès de convidar-los reiteradament a que deposessin la seva actitud, aquest grup ha marxat, i s’ha pogut recuperar la plena normalitat a l’edifici de rectorat.

Lamentem aquests incidents, que condemnem, i ens solidaritzem amb tot el personal de la UdL que s’hagi pogut sentir intimidat.

Consell de Direcció de la UdL

Lleida, 15 de juny de 2016

Related posts: