Premsa universitària de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l'Alguer|dimarts , setembre 22, 2020
Sou aquí: Home » Actualitat » Jornada a la Universitat de Barcelona: «La victòria contra el feixisme. Barcelona 1936. 80 anys de l’inici de la Guerra Civil espanyola»

Jornada a la Universitat de Barcelona: «La victòria contra el feixisme. Barcelona 1936. 80 anys de l’inici de la Guerra Civil espanyola» 

compartir

images

Jornada commemorativa del  80è aniversari de la resistència de Barcelona i Catalunya en contra del cop feixista, que va suposar una victòria temporal dels valors democràtics i republicans. Entre d’altres, hi participaran Raül Romeva, conseller d’Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència de la Generalitat de Catalunya, i Georges Mink, professor del Col·legi d’Europa a Natolin (Polònia) i director de recerca del Centre Nacional de Recerca Científica de París.

DATA : 18.07.2016, 10.00 h.     LLOC : Edifici Històric de la UB a Barcelona, aula capella.     Organitza : Consell de Diplomàcia Pública de Catalunya♦ (DIPLOCAT), Observatori Europeu de Memòries (EUROM) i Fundació Solidaritat UB.

PROGRAMA … CLICAR AQUÍ

Related posts: