Premsa universitària de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l'Alguer|dimecres, abril 8, 2020
Sou aquí: Home » Docència » UPC: Seminari ‘L’horticultura i el seu vessant social’

UPC: Seminari ‘L’horticultura i el seu vessant social’ 

compartir

upc

Aquest dijous, 27 d’octubre de 2016, a partir de les 9 h, tindrà lloc a l’Escola Superior d’Agricultura de Barcelona (ESAB), al Campus del Baix Llobregat, (Edifici D4. Carrer Esteve Terradas, 8, Castelldefels) el seminari tècnic ‘L’horticultura i el seu vessant social’, el primer a Catalunya dedicat a l’horticultura no professional.

Organitzat per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, la presentació de la jornada anirà a càrrec d’Anna Gras, directora de l’ESAB, i Jaume Sió, subdirector general de Transferència i Innovació Agroalimentària del DARP. La cloenda la duran a terme Meritxell Serret, consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, i Enric Fossas, rector de la UPC.

La taula rodona ‘Aportació d’experiències en els àmbits social, terapèutic i ambiental’, en què participaran diversos experts, serà la principal activitat del Seminari. 

Programa … CLICAR AQUÍ

 

Related posts: