PUBLICITAT

Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Debats del Magnànim / “L’obra de Ramon Llull: una perspectiva des de la ciència moderna”

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

1445875604759

Data: Dijous, 17 de novembre    Hora: 19:30h  

Lloc: Museu Valencià de la Il·lustració i la Modernitat.  Carrer Quevedo, 10, València.

 

Jordi Miralda Escudé  Professor ICREA d’astrofísica. Institut de Ciències del Cosmos. Universitat de Barcelona, Facultat de Física.

Presenta Vicent J. Martínez, catedràtic d’Astronomia i Astrofísica de la Universitat de València i director de l’Institut de Ciències Fisico-Naturals de la Institució Alfons el Magnànim.

Jordi Miralda Escudé     Després d’estudiar física a la Universitat Autònoma de Barcelona, Jordi Miralda es doctorà en astrofísica a la Universitat de Princeton l’any 1991, sobre el tema de lents gravitatòries i estructures a gran escala de l’Univers. Va ser membre postdoctoral a l’Institut d’astronomia de Cambridge del Regne Unit, i a l’Institut d’Estudis Avançats de Princeton. Després exercí com a professor a la Universitat de Pensilvània entre 1996 i 1999, i a la Universitat d’Ohio State entre 2000 i 2005. Va retornar a Catalunya com a professor Icrea, on va estar primer a l’Institut de Ciències de l’Espai, i des de l’any 2009 a l’Institut de Ciències del Cosmos de la Universitat de Barcelona. La seva recerca és en astrofísica i cosmologia, i la literatura de Ramon Llull és una de les seves aficions.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT