PUBLICITAT

Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Converses a l’Espai Ciència 2017 / Universitat de València

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

154062807_science-communication_-iStockphoto_Thinkstock

El cicle ‘Converses a l’Espai Ciència 2017’ arranca el dijous 2 de març amb l’experta en dieta mediterrània Dolors Corella

Dolors Corella, catedràtica de Medicina Preventiva i Salut Pública de la Universitat de València, inicia aquest dijous 2 de març a les 19 hores el cicle ‘Converses a l’Espai Ciència 2017’, una proposta per a difondre la investigació científica que consisteix en un programa de radio sense ràdio i que té lloc a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània de València. Al cicle també participaran l’ambientòleg Andreu Escrivà (6 d’abril), el professor d’investigació del CSIC Toni Granell (11 de maig) i la biòloga Consuelo Guerri (8 de juny).

Les Converses a l’Espai Ciència són un espai conduït per la periodista Reis Juan, i que compta amb el suport tècnic de Pepe Moreno. Totes les activitats previstes en el cicle es realitzen a les 19 hores.

L’Espai Ciència és un programa d’activitats patrocinat per l’Institut d’Estudis Catalans, Acció Cultural del País Valencià i la Càtedra de Divulgació de la Ciència/Unitat de Cultura Científica de la Universitat de València, amb el suport del Centre Superior d’Investigacions Científiques (CSIC).

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT