Premsa universitària de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l'Alguer|dissabte, setembre 19, 2020
Sou aquí: Home » Miscel·lània » Oberta la inscripció al II Congrés de Pensament Crític i Divulgació Científica, sobre neurociència / Universitat de València

Oberta la inscripció al II Congrés de Pensament Crític i Divulgació Científica, sobre neurociència / Universitat de València 

compartir

uv

La neurociència, un camp científic d’explosius resultats i que mereix una reflexió, tant des del pensament crític com des de la seua vessant filosòfica i divulgativa, és la temàtica del II Congrés de Pensament Crític i Divulgació Científica.

L’encontre se celebrarà a l’Aula Magna de la Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació de la Universitat de València el 4 i 5 de maig i el termini d’inscripció està obert fins al 28 d’abril.

El Congrés és un fòrum d’encontre per a persones interessades en divulgació de la ciència o en el foment del pensament crític en la societat i comptarà amb una dotzena d’expertes i experts que oferiran diverses conferències. Són Carmen Agustín, Juan Nàcher, Raúl Espert, Enrique Lazuna, Amparo Belloch, María F. Rodrigo, Angelo Fasce, Luis M. Martínez, José Ramón Alonso, Chris French, Ferran Martínez-Garcia i Cristian Saborido.

És per això, que es tracta d’un encontre de marcat caràcter multidisciplinari, en el qual es combinen el rigor i l’excel·lència amb una forma accessible de comunicació, centrat en temes que mantinguen implicacions socials o filosòfiques i que, a més, puguen ser d’interés per a un públic molt ampli.

El Congrés de Pensament Crític i Divulgació Científica està organitzat per la Secció Departamental de Lògica i Filosofia de la Ciència de la Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació de la Universitat de València; la Unitat de Cultura Científica i de la Innovació/Càtedra de Divulgació de la Ciència; i l’Institut d’Història de la Medicina i de la Ciència López Piñero.

 Inscripció al congrésCLICAR AQUÍ

 

Related posts: