Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Tallers científics, tastos, música, esports i molt més per descobrir el campus Sescelades de la Rovira i Virgili

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

urv

El proper 21 d’abril el campus obre les seves portes als ciutadans amb més de 70 activitats per a totes les edats

Amb la implicació de representants de les facultats, escoles i diferents serveis, el divendres 21 d’abril el campus Sescelades de la URV –situat al barri de Sant Pere i Sant Pau- obre les seves portes a la ciutadania en una activitat lúdica, científica i educativa per a totes les edats. Coincidint amb els 25 anys de la Universitat, la comissió de l’activitat “Descobreix el campus Sescelades” ha preparat fins a 70 activitats precisament per això, per oferir la possibilitat de descobrir tot allò relacionat amb la docència, la recerca i la transferència que es fa tant a la Universitat com a la resta d’infraestructures que es troben situades a Sescelades, com ara al Centre de Transferència de Tecnologia i Innovació, a l’Institut Català d’Investigació Química o a l’Institut de Paleoecologia Humana i Evolució Social.

La jornada començarà a dos quarts d’una del migdia i els actes es repartiran per les diferents facultats i escoles, i també al CRAI, als  patis i a diferents espais oberts del campus. De fet i per donar a conèixer tots els racons, el trenet turístic de Tarragona realitzarà gratuïtament recorreguts pel campus.

Entre els actes que s’han preparat per aquest dia destaquen tallers científics, tastos de vins de les diferents DOs, actuacions musicals i teatrals, esports, xerrades i exposicions. Ja al migdia hi ha una degustació de vermut i de fideuà oberta per a tothom i a partir d’aquí i fins passades les nou de la nit, les activitats es desenvoluparan de forma paral·lela en diferents espais. Algunes de les activitats requereixen d’inscripció.♦

 PROGRAMA … CLICAR AQUÍ

Notícia anterior
Notícia posterior
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere