Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

CataloniaBio i HealthTech Cluster inicien la integració en una sola entitat

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

catbio

L’objectiu és sumar esforços i créixer estratègicament. L’entitat preveu englobar més de 200 empreses innovadores, hospitals i centres de coneixement en l’àmbit de la salut a Catalunya.

CataloniaBio i HealthTech Cluster han acordat fusionar-se en una sola entitat que passarà a representar més de 150 empreses innovadores de l’àmbit de la salut a Catalunya. Les assemblees generals de socis de les dues organitzacions, celebrades el 22 de febrer i el 4 de maig respectivament, han dipositat la seva confiança en les juntes directives per iniciar el procés d’integració que culminarà, una vegada ratificat en les respectives assemblees extraordinàries a finals de 2017, amb la convocatòria d’eleccions.

Per coordinar aquest període d’integració, s’ha creat una comissió rectora formada per membres de les dues juntes directives, entre els quals els presidents Ignasi Biosca (CataloniaBio-Reig Jofre) i Albert Gallart (HealthTech Cluster-Grupo Pulso).

CataloniaBio es va fundar el 2006 de la mà d’un grup d’emprenedors biotec i actualment compta amb 110 empreses biotecnològiques, farmacèutiques, de tecnologies mèdiques i de serveis que tenen una activitat rellevant en R+D+I a Catalunya. El HealthTech Cluster es va crear al 2014 amb 17 membres fundadors amb l’objectiu de promoure la competitivitat de l’àmbit de les tecnologies de la salut a Catalunya. Avui compta amb 50 membres de tota la cadena de valor del sector, principalment MedTech i digital health, i agents de l’ecosistema com són els centres de coneixement i els hospitals.

La unió de les dues entitats permetrà potenciar els eixos estratègics comuns com la cooperació empresarial i els models de negoci en digital health, l’accés als mercats internacionals, la transferència de tecnologia i la captació d’inversió per a la creació de producte tant en els àmbits biofarmacèutic com de dispositius mèdics (MedTech). També es treballarà una proposta de valor pensada per als diferents perfils dels membres associats a la nova entitat.♦

Web de CataloniaBio … CLICAR AQUÍ

Web de HealthTech Cluster … CLICAR AQUÍ

Notícia anterior
Notícia posterior
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere