Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Curs internacional de música de Cervera

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

2 Cervera

  • El curs, que arriba a la 37ª edició, tindrà lloc del 23 al 30 de juliol de 2017, juntament amb el Festival Internacional de Música i la Fira de Lutiers
  • Les inscripcions avancen a molt bon ritme i es poden fer a través del web catedracervera.cat
  • Segueix la línia d’ajudes en forma de beques pels alumnes que ofereix l’Obra Social de La Caixa

 

Aquest maig s’han obert, per 37ª vegada consecutiva, les inscripcions per apuntar-se a una nova edició del Curs Internacional de Música de Cervera, un dels més veterans i amb més prestigi de l’Estat espanyol.

Les inscripcions es poden tramitar a través del web catedracervera.cat i els interessats tenen de termini fins el 30 de juny per poder-les formalitzar. Hi ha diferents tipologies de cursos, als quals es poden apuntar els alumnes interessats a incrementar el seu nivell musical. D’aquesta manera, es poden inscriure al mestratge de dotze instruments diferents de corda, vent o piano, música de cambra i orquestra simfònica.

Enguany, el curs tindrà lloc del 23 al 30 de juliol i compta amb 26 professors d’alt nivell i de diversa procedència, tots ells experts en el seu àmbit. D’aquesta manera, els alumnes es podran inscriure en el mestratge de violí, viola, violoncel, contrabaix, guitarra, piano, flauta, oboè, clarinet, fagot, trompa, trompeta, trombó i  la direcció d’orquestra amb el reconegut director de la JONC, Manuel Valdivieso, com a professor d’aquesta disciplina. Com a novetat, s’incorpora el professor de violí, Vicent Balaguer  També repeteixen els cursos intensius tant de contrabaix com de metall (trompeta, trompa i trombó).

 L’Obra Social de la Caixa segueix amb les beques pels alumnes del Curs de Música

Amb la voluntat de fer arribar a més alumnes la possibilitat d’apuntar-se al Curs, l’organització ha renovat l’acord amb La Caixa per poder oferir beques a través de la seva Obra Social.

La dotació màxima de la beca serà l’import de la matrícula i hi podran accedir els alumnes que reuneixin alguns d’aquests requisits: pares a l’atur; inscripció de més de dos alumnesde la mateixa unitat familiar; o bé ser família nombrosa o monoparental.

El Curs Internacional de Música forma part de la “Càtedra Cervera – Emili Pujol”, una iniciativa que inclou, a més del curs, el Festival de Música i la Fira de de Lutiers.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere