Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

120 universitaris reben una beca per estudiar un postgrau a l’estranger de mans de ‘la Caixa’

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

la caixa

Un total de 120 universitaris han rebut aquest dimarts una beca de mans de ‘la Caixa’ per anar a estudiar un postgrau a l’estranger. L’acte ha estat presidit pels reis Felip VI i Letizia i ha comptat amb la presència del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i la vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría. Felip VI ha destacat l’esforç dels estudiants i els beneficis que la formació i l’experiència de viure i estudiar fora comportarà tant per als becats com per al conjunt de la societat espanyola, al mateix temps que ha agraït a l’entitat bancària aquesta aposta de futur.

Els becats provenen de 30 disciplines diferents i 31 províncies espanyoles. Les beques són per cursar estudis a Europa (65) i Amèrica del Nord i Àsia (55).

Per disciplines, les beques s’han repartit entre enginyeries i tecnologia 820), economia i empresa (13), arquitectura (9), dret (9) i biologia molecular i bioquímica (8). Per tipologia d’estudis, 84 alumnes cursaran un màster, 31 un doctorat i cinc faran estades d’investigació. Del total de becats, 32 provenen de Barcelona, 26 de Madrid, set del País Valencià, cinc d’Alacant, quatre d’A Corunya i quatre de Guipúscoa.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere