Premsa universitària de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l'Alguer|dissabte, març 28, 2020
Sou aquí: Home » Actualitat » Experiències de Memòria Històrica: Jornada adreçada a la comunitat educativa

Experiències de Memòria Històrica: Jornada adreçada a la comunitat educativa 

compartir

memòria

 

El Memorial Democràtic, el Departament d’Ensenyament i el Grup de treball d’Ensenyament i el Memorial Democràtic organitzen la ‘Jornada d’experiències didàctiques de Memòria Històrica”.

La Jornada s’adreça a professorat, mestres i educadors interessats en temes de la didàctica en memòria. L’objectiu és doble. D’una banda, es vol incentivar el treball en xarxa de centres educatius que treballin aquests temes i, de l’altra, es vol donar a conèixer eines, recursos i metodologies, i compartir-les en grup.

L’assistència és lliure i no cal confirmació prèvia. Per presentar experiències educatives, poseu-vos en contacte amb Gemma Simon (gsimon@gencat.cat).♦

Organitza: Memorial Democràtic, el Departament d’Ensenyament i el Grup de treball d’Ensenyament i el Memorial Democràtic.

Data:  28.06.2017 

Horari: De 08.30 a 15.00 h

On: Centre de Recursos Pedagògics Específics de Suport a la Innovació i la Recerca Educativa (CESIRE)Av. de les Drassanes, 10. Barcelona..

Related posts: