Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Seminaris sobre alertadors de la corrupció, ciutats i dones i identitat de gènere / CUIMPB

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

seminaris

Durant la primera quinzena de juliol, el Consorci Universitat Internacional Menéndez Pelayo Barcelona (CUIMPB) – Centre Ernest Lluch organitza tres seminaris gratuïts: 

Alertadors de la corrupció5, 6 de juliol 2017. Organitzat conjuntament amb l’Oficina Antifrau de Catalunya. Parlarem –amb la participació d’experts, representants de la societat civil i professionals de la comunicació- sobre com fer visible el paper dels alertadors, generar una cultura favorable que ofereixi alternatives segures al silenci, i sobre el paper dels mitjans de comunicació com a instruments de denúncia.

Ciutats i dones: les polítiques de ciutat des d’una perspectiva de gènere7 de juliol 2017. Els objectius d’aquesta jornada, patrocinada per l’Agència Catalana de l’Habitatge, són reflexionar sobre què significa i com s’introdueix l’enfocament de gènere en les polítiques urbanes; analitzar què aporta la declaració d’Habitat III; i en quina mesura la incorporació de la perspectiva de gènere amplia l’abast de les qüestions a resoldre i les seves solucions concretes.

Identitat de gènere en la infància i l’adolescència13 de juliol 2017. Patrocinat per la Fundació Víctor Grífols i Lucas. Pretén realitzar una anàlisi i reflexió sobre la identitat de gènere i sobre els termes i conceptes implicats: Identitat, Gènere, Transsexualitat. Analitzar les respostes en l’àmbit social i escolar i finalment donar veu als implicats.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere