Premsa universitària de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l'Alguer|diumenge, juny 16, 2019
Sou aquí: Home » Miscel·lània » “The Physics Show”: espectacle a Cosmocaixa de Barcelona

“The Physics Show”: espectacle a Cosmocaixa de Barcelona 

compartir

Physics Show mini

Aquest dijous 21 de setembre es representarà a l’auditori de Cosmocaixa “The Physics Show”, un viatge en el temps a través de la història de la física de partícules.

La sessió del matí està completa però hi ha algunes places (30) per a la sessió de la tarda. Si voleu assistir-hi, podeu inscriure-us en aquest formulari (https://goo.gl/forms/CLYuvVFcT6nwR6WB2). L’activitat és gratuïta, es farà en anglès i comença a les 15h.

“The Physics Show” és un projecte de l’investigador Herbert Dreiner (Bonn Univ.) per apropar la física de partícules als estudiants de secundària. Es tracta d’un show visual que barreja teatre i experiments a l’escenari que duu a terme el mateix Herbert junt amb un grup d’estudiants de doctorat. El projecte compta amb finançament europeu a través del programa COST.

The Physics Show arriba a Barcelona gràcies a una col·laboració entre l’Institut de Física d’Altes Energies i La Fundació Bancària ‘La Caixa’.

Related posts: