Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La UPC ha obert la convocatòria de dos dels seus guardons: el Premi Duran Farell d’Investigació Tecnològica i el Premi UPC de Ciència Ficció 2018

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

upc

Ja està en marxa una nova edició del Premi Duran Farell d’Investigació Tecnològica, convocat pel Consell Social de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) amb la col·laboració de Gas Natural Fenosa i dotat de 20.000 euros. La finalitat d’aquest guardó, adreçat a investigadors o investigadores o grups d’investigació que hagin dut a terme el treball de recerca a Espanya, és incentivar l’excel·lència investigadora, mitjançant el reconeixement de la qualitat d’un treball de recerca dut a terme en el camp de la tecnologia durant els darrers tres anys.

De periodicitat biennal, aquest guardó va ser impulsat l’any 2000 en homenatge a la figura de l’empresari Pere Duran Farell, primer president del Consell Social de la Universitat i president del Grup Gas Natural. El termini per presentar les candidatures finalitza l”11 de maig, a les 14 h.

Bases: http://www.upc.edu/consellsocial/ca/premis-del-consell-social/premi-duran-farell-dinvestigacio-tecnologica


Premi UPC de Ciència Ficció 2018

Fins al 15 de juny està obert el termini per presentar narracions inèdites en el gènere de la ciència ficció, escrites en català, castellà, anglès o francès. Convocat també pel Consell Social de la UPC i d’abast internacional. El premi, de caràcter honorífic i de periodicitat biennal, consistirà en la publicació de l’obra guanyadora en format digital i en format paper. L’edició es farà conjuntament entre la UPC i l’editorial Apache Libros, dins de la col·lecció “Biblioteca de Ciencia Ficción en Español”.

Opcionalment també es podrà concedir una menció honorífica a la millor narració presentada per un membre de la UPC.

https://renoir.upc.edu/brgf/cficcio//premi_upc/catala/2018/bases_convocatoria.php

Notícia anterior
Notícia posterior
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere