Premsa universitària de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l'Alguer|dissabte, setembre 19, 2020
Sou aquí: Home » Actualitat » La Càtedra d’Innovació Social de la Universitat de Lleida celebra el dia de la felicitat

La Càtedra d’Innovació Social de la Universitat de Lleida celebra el dia de la felicitat 

compartir

felicitat

Repeteix l’acció que es va dur a terme al 2015 al carrer Major de Lleida

La Càtedra d’Innovació Social de la Universitat de Lleida, en col·laboració amb el Plenari dels infants i adolescents de Lleida i el grup Xip-Xap, van convidar ahir els lleidatans a celebrar el Dia internacional de la felicitat amb el lema #ContagiaFelicitat.

Igual com s’havia fet l’any 2015, van instal·lar al carrer Major de Lleida “el Punt de la felicitat” perquè tothom que volgués es fes una fotografia amb elements i lemes que suggereixen sentiments i estats d’ànim positius. 

Aquesta acció forma part d’un projecte més ampli anomenat #ContagiaFelicitat que la Càtedra va iniciar fa uns anys per abordar la felicitat des de la psicologia positiva, una corrent que estudia i promou les bases del benestar així com de les fortaleses i les virtuts humanes des de l’optimisme.

Pel que fa a la col·laboració en aquesta acció del Plenari d’infants i adolescents de Lleida, aquest curs els seus membres han escollit unes paraules i han dissenyat unes imatges amb l’objectiu de contagiar la felicitat als altres. Així, en l’activitat d’ahir, els infants van repartir els adhesius que van fer a les persones que van passar pel Punt de la felicitat.♦

 IMATGE: El punt de la felicitat es va instal·lar al carrer Major. FOTO: Ajuntament de Lleida

Related posts: