Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Càtedra d’Innovació Social de la Universitat de Lleida celebra el dia de la felicitat

Notícia anterior
Notícia posterior

felicitat

Repeteix l’acció que es va dur a terme al 2015 al carrer Major de Lleida

La Càtedra d’Innovació Social de la Universitat de Lleida, en col·laboració amb el Plenari dels infants i adolescents de Lleida i el grup Xip-Xap, van convidar ahir els lleidatans a celebrar el Dia internacional de la felicitat amb el lema #ContagiaFelicitat.

Igual com s’havia fet l’any 2015, van instal·lar al carrer Major de Lleida “el Punt de la felicitat” perquè tothom que volgués es fes una fotografia amb elements i lemes que suggereixen sentiments i estats d’ànim positius. 

Aquesta acció forma part d’un projecte més ampli anomenat #ContagiaFelicitat que la Càtedra va iniciar fa uns anys per abordar la felicitat des de la psicologia positiva, una corrent que estudia i promou les bases del benestar així com de les fortaleses i les virtuts humanes des de l’optimisme.

Pel que fa a la col·laboració en aquesta acció del Plenari d’infants i adolescents de Lleida, aquest curs els seus membres han escollit unes paraules i han dissenyat unes imatges amb l’objectiu de contagiar la felicitat als altres. Així, en l’activitat d’ahir, els infants van repartir els adhesius que van fer a les persones que van passar pel Punt de la felicitat.♦

 IMATGE: El punt de la felicitat es va instal·lar al carrer Major. FOTO: Ajuntament de Lleida

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere