Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Comença el X cicle de conferències de divulgació “ConecTalks” a València

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

València

El X cicle de conferències ConecTalks comença aquest dimecres 11 d’abril amb ‘Planetas extrasolares y la posibilidad de detección de vida extraterrestre, ponència impartida per l’astrofísica Eva Villaver (Universitat Autònoma de Madrid). L’acte es realitzarà a la seu de la Fundació Cañada Blanch, al carrer Jorge Juan, 4 de València, a les 19 hores.

Les pròximes conferències previstes són Las cinco aportaciones geniales de Stephen Hawking a la Física, per Enrique F. Borja (25 d’abril); El duelo del dolor, a càrrec de Lucía Hipólito (2 de maig); 2021, una odisea desde Javalambre, pel físic Javier Cenarro (el 9 de maig) i tancarà el X cicle ConecTalks María José Sánchez, amb la conferència El cerebro entre la recompensa y la aversión, el 16 de maig.

Totes les conferències incloses al cicle tenen lloc a la seu de la Fundación Cañada Blanch, a les 19 hores.

El cicle ConecTalks, organitzat per la Fundació Cañada Blanch, compta amb la col·laboració de la Institució Alfons el Magnànim, la Generalitat Valenciana, així com de l’Observatori Astronòmic i la Unitat de Cultura Científica-Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València.

Notícia anterior
Notícia posterior