PUBLICITAT

Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

22è Fòrum d’Inversió Healthcare Barcelona 2018

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

biocat

Biocat organitza, conjuntament amb ESADE BAN, Barcelona Activa i el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, el Fòrum d’Inversió Healthcare Barcelona, un punt de trobada que, al llarg de les diferents edicions, s’ha posicionat com a referent en l’ecosistema biomèdic català. L’esdeveniment té l’objectiu d’apropar inversors interessats en el sector amb empreses que tinguin projectes de biotecnologia, medical devices, serveis sanitaris i tecnologies de la informació relacionades amb la salut.

El 22è Fòrum d’Inversió Healthcare Barcelona 2018 se celebra el 28 de maig de 2018 a les 15:00h a l’Auditòrium – Hotel Melià Sitges, Barcelona.

El primer Fòrum d’Inversió Healthcare va tenir lloc el 2010 i, des de llavors i amb dades obtingudes fins a la 21a edició, ha servit de trampolí a més de 200 empreses, després d’un procés de selecció en què s’han estudiat més de 600 projectes. Les empreses que han aconseguit exposar al Fòrum, posteriorment, directament o indirectament han aixecat entre totes una xifra d’inversió total de 40 milions d’euros.

Les empreses i emprenedors que participen en el fòrum es troben en estadi inicial (early stage) o en procés de creixement, i busquen rebre una injecció de capital per a poder desenvolupar els seus projectes.

Les sessions estan dividides en una taula rodona i la presentació dels projectes inclou emprenedors de tot tipus, des d’empreses acabades de crear (early stage) fins a equips amb projectes innovadors de desenvolupament de negoci en l’entorn salut. A banda de la valoració de projectes, també té lloc una sessió de networking en finalitzar l’acte.

REGISTRE: Els inversors que es volen inscriure exclusivament al Fòrum d’Inversió Healthcare Barcelona, pots fer-ho a través d’aquest formulariLa resta d’assistents s’hauran d’inscriure al Congrés HIMSS Europe & Health 2.0 per tenir accés al Fòrum d’Inversió Healthcare.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT