Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

UIC Barcelona trasllada la Facultat d’Educació a Sant Cugat del Vallès

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

uic

La Facultat d’Educació de la Universitat Internacional de Catalunya -UIC Barcelona- es traslladarà el curs 2018-2019 al Campus Sant Cugat.

El Campus Sant Cugat (al costat de l’Hospital General de Catalunya) té 18.356 m2, un total de 47 aules i seminaris, instal·lacions dotades de les tecnologies més avançades, sis gimnasos i una nova biblioteca amb 322 places. 

Segons la degana de la Facultat d’Educació, Esther Jiménez, el trasllat serà molt positiu per a la formació dels futurs mestres: “Estem convençuts que aquest canvi potenciarà la seva formació. Els alumnes d’Educació compartiran espai amb psicòlegs, fisioterapeutes, metges, infermers, odontòlegs i bioenginyers. Professionals amb els quals podrem treballar les diferents necessitats que requereix una escola inclusiva i compartir els avenços de la neurociència relacionats amb l’aprenentatge i l’educació. Tot això serà una experiència molt enriquidora per als alumnes”. 

El trasllat de la Facultat, actualment ubicada als edificis del carrer Terré del Campus Barcelona, no serà immediat. Es farà a mitjans del curs 2018-2019 un cop es garanteixi que les instal·lacions estan totalment adaptades a les necessitats de la Facultat d’Educació. 

El curs vinent, a més a més, arrencarà el nou grau en Psicologia. La Universitat aposta amb força per relacionar els estudis d’Educació amb els de Psicologia, amb contingut que convergeixi en tots dos plans d’estudi. 

A banda de la docència, el trasllat afavorirà també la recerca de la Facultat i facilitarà la sinergia amb altres àrees de coneixement com ara la salut, la neurociència, la psicologia, etc., tan necessàries en l’àmbit de l’educació.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere