Premsa universitària de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l'Alguer|dimecres, agost 12, 2020
Sou aquí: Home » Miscel·lània » Jornada sobre “Aprenentatge Servei: una eina d’educació ambiental per conservar rius, basses i rieres”

Jornada sobre “Aprenentatge Servei: una eina d’educació ambiental per conservar rius, basses i rieres” 

compartir

educacio_ambiental

22 de març de 2019, de 9:30 h. a 13:30 h.

Sala d’Actes de l’edifici del Vagó, Comte d’Urgell, 187 (Recinte de l’Escola Industrial). Barcelona.

La jornada es durà a terme el 22 de març en el marc del Dia Mundial de l’Aigua (en obert, cal formular inscripció).

La jornada s’estructura en dues parts. La primera, presentada per Maribel de la Cerda (Centre Promotor de l’Aprenentatge i Servei), té com a objectiu presentar els conceptes bàsics de l’aprenentatge servei. A la segona part es presentarà la “Guia Pràctica d’Aprenentatge Servei en ecosistemes aquàtics continentals. Una experiència didàctica i comunitària de compromís amb el medi ambient”, i es farà una taula rodona per debatre el paper dels diferents agents que intervenen en projectes d’aprenentatge servei: ajuntaments, entitats i centres educatius.

L’aprenentatge servei és una proposta educativa que combina processos d’aprenentatge i de servei a la comunitat en un sol projecte, com una eina metodològica útil per articular projectes educatius compromesos amb el medi ambient.

Ja podeu consultar el programa definitiu de la jornada.

La jornada està organitzada pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i per la Gerència de Serveis de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona. 

Related posts: