Premsa universitària de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l'Alguer|dilluns, juliol 13, 2020
Sou aquí: Home » Docència » El Campus Igualada – UdL impartirà un nou Grau d’Administració i Direcció d’Empreses (ADE) majoritàriament en anglès

El Campus Igualada – UdL impartirà un nou Grau d’Administració i Direcció d’Empreses (ADE) majoritàriament en anglès 

compartir

igu

La Universitat de Lleida (UdL) vol oferir el Grau d’Administració i Direcció d’Empreses (ADE) al Campus d’Igualada – UdL a partir del curs 2020-2021. El primer curs s’oferiran 40 places. La Facultat de Dret, Economia i Turisme (FDET) se sumarà així a l’oferta de l’Escola Politècnica Superior (EPS) i la Facultat d’Infermeria i Fisioteràpia a la capital de l’Anoia.

El vicerector de Docència en funcions, Francisco Garcia, ha avançat que ara la Universitat de Lleida comença el període per convocar oposicions per poder ser professor d’aquests nous estudis i en funció de les característiques del professorat i del domini de la llengua anglesa es farà el perfil final del grau.

El vicerector de Docència també ha explicat que el nou grau en ADE tindrà una prescripció diferenciada, el que significa que els estudiants podran escollir si cursar-lo a Lleida o a la capital de l’Anoia. 

Related posts: