Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Taller a Barcelona: “Què no ha de fer un educador/a social en un projecte artístic o cultural?” / Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya

Notícia anterior
Notícia posterior

TALLER

Presentació del CEESC:

 Sabem que una colla d’educadores i educadors socials treballeu en entorns culturals o socioculturals i sabem, també, que l’Educació Social hi té molt a dir, a fer i a proposar…

El Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC) convida tots els educadors i educadores que treballin en l’àmbit de la cultura, el proper dijous 23 de maig, a la seu social del CEESC. El motiu és doble. D’una banda, proposem debatre tot allò que NO s’ha de fer, que NO funciona o que és UN ERROR en la pràctica i la professió de l’Educació Social a espais, centres o projectes culturals.

Ho farem acompanyant-nos de Georgina Dezcallar, de Circula Cultura i d’Àngel Mestres, de Trànsit Projectes. Una educadora i un educador social, quatre per quatre, educadors en i per la cultura. Moderarà el debat la Laura Fraile, educadora social especialitzada en comunicació cultural.

D’altra banda, i després d’una pausa, a partir de les 18.30h, estudiarem la possibilitat de crear un col·lectiu professional o grup de treball al CEESC que debati, treballi i/o proposi accions o qüestions entorn de l’Educació Social i la Cultura: assessorament de projectes, investigació necessària, formació pendent, incidència de la professió… Parlarem de tot això i de les vostres expectatives.

Sabem que una colla d’educadores i educadors socials treballeu en entorns culturals o socioculturals i sabem, també, que l’Educació Social hi té molt a dir, a fer i a proposar… apunta’t-hi, t’esperem al CEESC!

La Georgina Dezcallar és educadora social i una de les sòcies de Circula Cultura, cooperativa d’educadores socials que promou projectes socioeducatius i comunitaris.

L’Àngel Mestres és educador social i director de Trànsit Projectes, una organització de serveis culturals, socials i educatius amb quasi 35 anys d’història. La seva activitat principal se centra en la gestió de serveis i de recursos culturals.

Data: Dijous 23 Maig  Hora: 17:00

Organitzador: Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya a Barcelona.  Carrer Aragó, 141-143, 4a planta   08015 Barcelona  Tel.: 934 521 008  ceesc@ceesc.cat

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere