Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

UManresa (UVic-UCC) inaugura el recinte FUB3

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

fub3-manresa-9_g

La consellera d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Àngels Chacón, el president del Patronat de la Fundació Universitària del Bages i alcalde de Manresa en funcions, Valentí Junyent, el rector de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC), Josep-Eladi Baños, i el director general de la Fundació Universitària del Bages, Valentí Martínez, han presidit avui (11/06/2019) l’acte oficial d’inauguració del recinte FUB3, les noves instal·lacions del recinte de l’antic edifici de l’Escorxador que des del mes de març acullen l’activitat teoricopràctica del grau en Fisioteràpia, així com activitats de formació contínua relacionada amb aquesta especialitat.

El recinte FUB3 està format per dos dels pavellons de l’edificació modernista i per un edifici de nova construcció que han incrementat la superfície universitària en 3.572 metres quadrats. Les instal·lacions disposen de 528 punts de formació teoricopràctica. Les obres han suposat una inversió 3 milions d’euros, finançats amb recursos propis de la institució universitària. A banda dels edificis, l’obra ha inclòs la urbanització del pati de l’Escorxador i de l’espai lliure que hi ha al costat, a l’Avinguda Universitària, just davant de l’edifici principal.

Les noves instal·lacions donen resposta a les necessitats de creixement del Campus Manresa a causa de la incorporació dels estudiants de Medicina i de l’increment de l’activitat de simulació que es concentra a les instal·lacions de la Clínica Universitària.

Notícia anterior
Notícia posterior
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere