Premsa universitària de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l'Alguer|dijous, juny 4, 2020
Sou aquí: Home » Miscel·lània » El grup de música urbana Lildami guanya el Premi Cerverí 2019 a la millor lletra en català de l’any per “Sempre és estiu”

El grup de música urbana Lildami guanya el Premi Cerverí 2019 a la millor lletra en català de l’any per “Sempre és estiu” 

compartir

 

El grup de música urbana Lildami s’ha emportat el 25è premi Cerverí a la millor lletra de cançó per “Sempre és estiu” del seu primer disc, Flors mentre visqui (Halley Records 2019).

Segons el líder de la banda, aquest tema parla de “la felicitat quan tot és bonic”. De fet, el cantant ha afegit que tot i que es presentin amb “una estètica dura”, la seva música “es basa en la al·legoria de les coses i els petits detalls que ens fan feliços”. A més, la banda ha aprofitat per recordar que els gèneres de rap i trap s’han convertit en “la manera de fer arribar la poesia als joves”. En aquest sentit, Lildami creu haver “recuperat l’essència de la literatura costumista” i actualitzar-la per als nous públics.

El premi Cerverí a la millor lletra de cançó està organitzat per la Fundació Prudenci Bertrana i Catalunya Ràdio i en les últimes edicions també hi col·laboren el portal Vilaweb i la revista Enderrock.♦


Related posts: