PUBLICITAT

Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Càtedra de Drets Lingüístics de la Universitat de València convoca els Premis Carme Miquel 2019 a l’estudi dels drets lingüístics

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

lr

La Càtedra de Drets Lingüístics de la UV convoca els Premis Carme Miquel 2019 a l’estudi dels drets lingüístics, i la seua garantia i materialització real els TFG i TFM aprovats en les universitats públiques de l’Estat espanyol. 

Esta en marxa la convocatòria dels Premis Carme Miquel 2019 a l’estudi dels drets lingüístics, i la seua garantia i materialització real en els treballs de fi de grau i treballs de fi de màster aprovats en les universitats públiques de l’Estat espanyol.

 

L’objectiu d’aquesta convocatòria és premiar l’estudi dels drets lingüístics, i la seua garantia i materialització real en els treballs de fi de grau i treballs de fi de màster aprovats en les universitats públiques espanyoles.

Podran participar els estudiants i les estudiants de qualsevol titulació oficial de les universitats espanyoles que hagen aprovat un treball de fi de grau (TFG) o de fi de màster (TFM) en qualsevol llengua oficial de les comunitats autònomes de l’estat o en anglès, en el curs 2018/2019, entre l’1 d’octubre de 2018 i el 31 de setembre de 2019.

Per a poder participar els treballs han de centrar l’atenció en els fonaments teòrics i les estratègies o mesures per a la materialització i la garantia real dels drets lingüístics des de les temàtiques següents: drets humans lingüístics, igualtat lingüística, multilingüisme, polítiques públiques lingüístiques, sociolingüística, minories lingüístiques, llenguatge jurídic i administratiu, i psicologia del llenguatge.

Les sol·licituds es poden presentar a partir de l’endemà de la publicació de la convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana fins al 15 d’octubre de 2019 a les 14 hores.

 Més informació sobre la convocatòria en aquest enllaç

 

Notícia anterior
Notícia posterior