PUBLICITAT

Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

OPEN CLASS a la Universitat Politècnica de Catalunya: “Nous Models de Negoci associats a la Servitització de Productes Industrials” (11/12/2019)

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

models

El dimecres 11-12-2019, a les 18:30, tindrà lloc al Tech Talent Center (Badajoz, 73. Barcelona) una Open Class del postgrau en Economia Circular. Eines i Estratègies d’Innovació Industrial.

Aquesta sessió se centrarà en les oportunitats que tenen les empreses per ser més competitives a través de nous models de negoci sorgits en marc de l’economia circular i la indústria 4.0.

En concret, es treballaran els models de servitització de producte: què són i com es fan; i es veuran diferents exemples per inspirar-se.

Vine a aquesta Open Class i descobriràs la servitització de producte com un gran avantatge competitiu!

La ponent

Sònia Llorens. Doctora enginyera industrial i màster en Enginyeria Mecànica i Equipament Industrial per la UPC, amb àmplia experiència com a project manager en el desenvolupament d’equips industrials i com a gerent, especialitzada en la definició estratègica, les relacions institucionals, la gestió econòmica, la promoció, la internacionalització i la generació de noves àrees d’activitat. Acumula una experiència de més de 10 anys en l’assessorament empresarial per a la gestió àgil de la R+D+i industrial. Actualment està involucrada també en projectes d’innovació per a l’economia circular.

Aquest acte és obert, gratuït i amb places limitades

Per assistir a aquest acte cal confirmar assistència a través del formulari “Hi vull assistir”clicar aquí

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT