Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Arriben potents “Els Vespres d’Hivern” de la Universitat de Barcelona

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

lab-flamenco-progress

Els Vespres d’Hivern de la Universitat de Barcelona arriben enguany al cinquè aniversari amb l’objectiu reiterat, edició rere edició, de donar a conèixer les propostes musicals més referencials i singulars del panorama contemporani emergent. Amb el criteri arriscat, obert i transversal que és ja una empremta clau que avala el cicle, la programació inclou projectes d’indubtable valor artístic que es presentaran per primer cop a Barcelona. Els vespres dels dies 7, 14, 21 i 28 de febrer, a les 20, el Paranimf de l’Edifici Històric es convertirà en l’aparador sensible de quatre actuacions en exclusiva.

El cartell d’aquesta cinquena edició suposa la primera oportunitat de gaudir de la construcció escènica de l’espectacle de flamenc feminista de les LaboratoriA Flamenco in Progress; l’univers càlid de la cantautora Maria Jaume Martorell; l’art pop somiador i sofisticat del duet Cor Blanc, i el virtuosisme poderós i magnètic del compositor i pianista Carles Viarnès. Projectes plens de personalitat, vigor, experimentació i, sobretot, molt d’amor i respecte vers la música.

Les entrades per al primer concert estaran disponibles a partir del 21 de gener. Són gratuïtes i només cal descarregar-les del web. Cal tenir en compte que l’aforament és limitat.

La direcció artística i coordinació del cicle són a càrrec de Mireia Madroñero. Bankrobber s’ocuparà de la producció.

Programació:

7 de febrer – LaboratoriA Flamenco in Progress

Proposta escènica pluridisciplinària de música i dansa en la qual quatre dones reflexionen, investiguen i experimenten sobre la condició femenina mitjançant el flamenc, cantat i ballat, i l’electrònica. En el seu espectacle exposaran fragments del procés de creació del seu pròxim treball, Y perdí mi centro.


14 de febrer – Maria Jaume

Projecte íntim i melancòlic que passeja entre la cançó independent, el folk i el pop més pur. Cançons amb autoria, sinceres i polides, amb lletres crues, transparents i amb accent mallorquí. Una de les veus més prometedores de la cançó independent actual. Guanyadora del premi Sona9 2019, a Els Vespres d’Hivern estarà acompanyada per Àfrica Blades al teclat.

21 de febrer – Cor Blanc
Mireia Bernat i Sergi Serra Mir són un duet barceloní que juga amb el pop somiador sintètic, l’electrònica fina i el lo-fi, mitjançant la guitarra elèctrica, sintetitzador i caixes de ritmes. Una proposta musical cuidada, plena de sentiment i talent i amb un univers estètic dotat de personalitat, enginy i geni. A Els Vespres d’Hivern presentaran el seu nou EP.

28 de febrer – Carles Viarnès

Pianista, compositor de formació clàssica i creador que s’emmarca en el minimalisme i la música contemporània, tot afegint-hi pinzellades d’electrònica i experimentació. En aquest espectacle presentarà oficialment el seu quart disc, Nun, peces íntimes i evocadores que ens transporten a dimensions ignotes.♦

  Fotografia: LaboratoriA Flamenco in Progress.

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere