PUBLICITAT

Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Neix la Mostra d’ImpulsFP per mostrar i reconèixer el valor social, econòmic i professional de l’FP a Catalunya

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Impuls FP

La trobada, organitzada pel Departament d’Educació amb el suport de la Fundación Bankia i el Fons Social Europeu, celebra la seva primera edició en línia els dies 12, 13 i 14 de maig amb la participació de més de 1.200 persones

El xef del Celler de Can Roca, Joan Roca, el director de l’Institut d’Investigació en Intel·ligència Artificial del CSIC, Carles Sierra, i l’emprenedora rural Diana Moret participen en la trobada virtual

 

La 1a Mostra d’ImpulsFP tindrà lloc els dies 12, 13 i 14 de maig virtualment per mostrar el talent i compartir experiències, reunir i reividenciar el valor social, econòmic i laboral de la Formació Professional. Aquest és el primer esdeveniment online que aplega alumnes i que premia la capacitat emprenedora i d’innovació de la formació professional catalana amb el suport de la Fundación Bankia por la Formación Dual i el Fons Social Europeu de la Unió Europea.

Presentacions, premis, experiències educatives i xerrades amb protagonistes com el cuiner del restaurant El Celler de Can Roca, Joan Roca; el director de l’Institut d’Investigació d’Intel·ligència Artificial del CSIC, Carles Sierra, o l’emprenedora rural Diana Moret, seran l’eix central de la trobada virtual.

Les activitats començaran el dimarts dia 12 de maig, de les 9  a les 11.30 h, i fins el 14 de maig estaran accessibles al web http://www.mostraimpulsfp.cat/. Hi participaran un total de 1.224 persones: 538 alumnes, 551 professors i 135 de visitants de fora de l’àmbit educatiu.

Es realitzaran xerrades d’actualitat com COVID 19 i la Innovació digital per part dels Ateneus de Fabricació de Barcelona, el director del IIIA del CSIC ens presentarà La integració de la IA a la nostra vida i Moret ens explicarà sobre La localització de l’emprenedoria en el món rural.

També hi haurà taules rodones on ex alumnes ens explicaran com han portat a terme la seva activitat emprenedora, amb la participació de Joan Roca entre d’altres com ara Jordi Puigvert de l’empresa Sweetngo, Alexandre Sanz, d’ON AIR Audiovisuals i Espectacles o Mark Louis Cosculluela de  El fotograma, així com taules rodones on docents i alumnes explicaran bones pràctiques que es duen a terme en els nostres centres com Confid Unlocked per donar un cop de mà als comerços afectats per la Covid-19 a l’Hospitalet de Llobregat o un projecte per transformar contenidors marítims en habitatges.

Durant les tres jornades s’exposaran els millors projectes innovadors i emprenedors fets per alumnes en el marc dels programes que integren ImpulsFP i es repartiran 18 premis d’emprenedoria i innovació. Complements adaptables per a la cadira de rodes, un servei de tècnics de laboratori a domicili, una galleda d’escombraries amb premsa incorporada per a plàstics, un gimnàs que genera energia renovable o un projecte de reciclatge d’envasos són alguns dels candidats als premis.

Els millors projectes innovadors i emprenedors que es presentin durant les tres jornades rebran un dels 17 guardons Premi Dualiza Bankia per l’emprenedoria i la innovació. A més, també s’entregarà un premi per part del PMI (Project Management Institute).

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT