Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

4.616 estudiants de Catalunya fan la Prova d’Aptitud Personal (PAP) per accedir als estudis universitaris d’educació infantil i primària

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

exams-1

Un total de 4.616 estudiants (4.514 el 2019) fan avui, 15 de juliol, la Prova d’Aptitud Personal (PAP) per poder accedir als graus en educació infantil i primària. Aquesta prova d’aptitud personal (PAP), que estava prevista a l’abril però a causa de la crisis sanitària es va endarrerir, consta de dos exàmens, un de competència comunicativa i raonament crític, i un altre de competència logicomatemàtica.

En aquestes proves, i en les de majors de 25 i de 45 anys que es realitzaran dissabte, es mantindran les mateixes mesures de prevenció i seguretat contra la COVID-19 que les aplicades, la setmana passada, en la realització de la convocatòria ordinària de PAU. També  els estudiants que van triar com a seu d’examen la Universitat de Lleida  podran desplaçar-se a la ciutat de Lleida per realitzar aquestes proves, tal i com estava previst.

Els tribunals d’examen estan ubicats en cinc seus universitàries: a Barcelona ciutat hi haurà un únic tribunal on s’examinaran els candidats que s’han matriculat a la Universitat de Barcelona (UB), a la Universitat Ramon Llull (URL), a la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC), a la Universitat Internacional de Catalunya (UIC) i a la Universitat Abat Oliba (UAO). En la resta del territori, els inscrits a la Universitat Autònoma de Barcelona s’examinaran al Campus de Bellaterra (UAB); els matriculats a la Universitat de Lleida s’examinaran a Lleida ciutat; la ciutat de Girona acollirà el tribunal de la Universitat de Girona; i el tribunal de la Universitat Rovira i Virgili estarà ubicat a Tarragona ciutat.

Per seus d’examen els estudiants matriculats a la PAP d’educació són:

Barcelona 2036
Bellaterra 919
Girona 576
Lleida 446
Tarragona 639
Total 4616

Els resultats de la PAP d’Educació es publicaran el 27 de juliol i els interessats podran descarregar-se el certificat de notes en el moment mateix de la consulta. La qualificació d’aquesta prova és APTE o NO APTE, i un cop superada té validesa indefinida.

Notícia anterior
Notícia posterior
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere