Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

4.616 estudiants de Catalunya fan la Prova d’Aptitud Personal (PAP) per accedir als estudis universitaris d’educació infantil i primària

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

exams-1

Un total de 4.616 estudiants (4.514 el 2019) fan avui, 15 de juliol, la Prova d’Aptitud Personal (PAP) per poder accedir als graus en educació infantil i primària. Aquesta prova d’aptitud personal (PAP), que estava prevista a l’abril però a causa de la crisis sanitària es va endarrerir, consta de dos exàmens, un de competència comunicativa i raonament crític, i un altre de competència logicomatemàtica.

En aquestes proves, i en les de majors de 25 i de 45 anys que es realitzaran dissabte, es mantindran les mateixes mesures de prevenció i seguretat contra la COVID-19 que les aplicades, la setmana passada, en la realització de la convocatòria ordinària de PAU. També  els estudiants que van triar com a seu d’examen la Universitat de Lleida  podran desplaçar-se a la ciutat de Lleida per realitzar aquestes proves, tal i com estava previst.

Els tribunals d’examen estan ubicats en cinc seus universitàries: a Barcelona ciutat hi haurà un únic tribunal on s’examinaran els candidats que s’han matriculat a la Universitat de Barcelona (UB), a la Universitat Ramon Llull (URL), a la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC), a la Universitat Internacional de Catalunya (UIC) i a la Universitat Abat Oliba (UAO). En la resta del territori, els inscrits a la Universitat Autònoma de Barcelona s’examinaran al Campus de Bellaterra (UAB); els matriculats a la Universitat de Lleida s’examinaran a Lleida ciutat; la ciutat de Girona acollirà el tribunal de la Universitat de Girona; i el tribunal de la Universitat Rovira i Virgili estarà ubicat a Tarragona ciutat.

Per seus d’examen els estudiants matriculats a la PAP d’educació són:

Barcelona 2036
Bellaterra 919
Girona 576
Lleida 446
Tarragona 639
Total 4616

Els resultats de la PAP d’Educació es publicaran el 27 de juliol i els interessats podran descarregar-se el certificat de notes en el moment mateix de la consulta. La qualificació d’aquesta prova és APTE o NO APTE, i un cop superada té validesa indefinida.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere