Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

NOU CATÀLEG FORMATIU: el Govern català ofereix 4.000 cursos gratuïts en línia a través de la plataforma Coursera

Notícia anterior
Notícia posterior

training

S’inclouen cursos aprofundir en competències digitals avançades i millorar el perfil professional

També es possibilita la formació en la perspectiva de gènere en l’àmbit de les TIC, l’emprenedoria social i la innovació social digital, entre d’altres àmbits

 

El Govern de Catalunya, a través de la Secretaria de Polítiques Digitals, ha arribat a un acord amb la plataforma d’educació virtual Coursera per oferir un catàleg formatiu en línia amb més de 4000 cursos gratuïts.

Ja sigui per reorientar o millorar el perfil professional, per començar des de zero o per aprofundir en competències digitals avançades, els cursos ofertats  inclouen formació en programes especialitzats i certificacions en els àmbits TIC amb més demanda en el mercat laboral.

Algunes de les formacions corresponen a desenvolupament web i aplicacions mòbils, big data, intel·ligència artificial, robòtica, blockchain o disseny de videojocs. També es possibilita la formació en la perspectiva de gènere en l’àmbit de les TIC, l’emprenedoria social i la innovació social digital.

L’oferta formativa és per a tots els nivells i col·lectius de població i, si bé la selecció de cursos que posa a l’abast la Generalitat a través de Coursera se centra sobretot en competències digitals, també s’hi poden trobar centenars de propostes de diversos àmbits com ara matemàtiques, ciències socials, salut, idiomes, arts i humanitats o desenvolupament personal, entre d’altres.

Desenvolupats per universitats de referència i grans empreses tecnològiques, amb aquests cursos es pot accedir a una experiència formativa completa: vídeos i webinars, exercicis en línia, fòrums de discussió, qüestionaris específics i certificats professionals. A més, des de l’aplicació mòbil de Coursera, que està disponible per Apple Android, es pot aprendre des de qualsevol lloc i a qualsevol hora.

Aquesta iniciativa està impulsada per Barcelona Digital Talent i l’accés a aquesta oferta formativa gratuïta en línia es pot sol·licitar a través d’aquest formulari

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere