Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Es publica en digital per capítols setmanals la novel·la de Paco Candel “Un Ajuntament anomenat Ells” i se n’editarà per subscripció una edició en paper

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

candel3

La Fundació Paco Candel està promovent la publicació en versió catalana de la novel·la “Un Ajuntament anomenat Ells” de Paco Candel.

Seguint la pauta de “Un charnego en el Senado”, Paco Candel novel·là el seu pas per la política municipal, concretament a l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat.

Durant els darrers anys s’ha fet la traducció del text al català i s’ha preparat una edició digital que s’està publicant per capítols setmanals en el Web de la Fundació, mentre es promouen subscripcions per l’edició en paper, que serà impresa abans de finalitzar l’any.

Els interessats en l’edició en paper podran dirigir-se a info@fundaciocandel.org i podran optar per recollir-lo a la seu social de la Fundació, el dia de la presentació del llibre abans d’acabar l’any, o rebre’l per correu en el seu domicili. Les despeses de la tramesa estan incloses en el preu de 20 euros. Es tracta d’una edició de 316 pàgines, format DIN A5, amb cobertes a tot color.

La traducció de la novel·la l’ha assumit Esther Pardo i els serveis lingüístics de la Fundació Lluís Carulla van fer una acurada revisió per ajustar l’estil “candelià”.♦

Cada setmana un capítol en digital … clicar aquí

 Fotografia: Francesc Candel (1925-2007).

 

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere