Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

UPF Barcelona School of Management: Convocatòria d’idees oberta pel “X Campus Gutenberg – Cosmocaixa 2020” fins al 24 de setembre

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Campus-Gutenberg

La covid-19 ha obligat a posposar uns mesos el Campus Gutenberg de la Barcelona School of Management de la Universitat Pompeu Fabra, ara s’anuncia que el “X Campus Gutenberg-Cosmocaixa” se celebrarà els dies 3, 4 i 5 de novembre, de 16.00 a 18.30 (en format online) i s’ha obert la Convocatòria d’Idees per elaborar el programa de manera participativa.

Aquestes jornades són un lloc de trobada i actualització entre els professionals del periodisme, la comunicació i la divulgació de la ciència on compartir, aprendre i discutir sobre els diversos canals, formats i eines que utilitzem per a impulsar la cultura científica. Les jornades tenen també una vocació d’acció, perquè els organitzadors creuen fermament que la comunicació de la ciència pot actuar per un món més just i pel benestar del planeta.

Convocatòria d’idees

Ens animen a enviar idees i suggeriments per a construir el programa de les jornades.

Els organitzadors ens diuen:

Què es pot proposar? Esperem que ens arribin propostes sobre temes sobre els quals us agradaria que es debatés, activitats que voleu realitzar o que us agradaria que incloguéssim al programa, tallers en els quals pugueu ensenyar a altres persones algun tipus de recurs o que vosaltres mateixos volguéssiu aprendre, espectacles o un altre tipus d’iniciatives.

Si vols contribuir a crear el programa i tens intenció de participar al “Campus Gutenberg-Cosmocaixa 2020”, completa aquest formulari amb les teves dades, incloent-hi unes línies sobre el teu CV i una descripció de 150 paraules (màxim) de l’activitat que vols realitzar durant el Campus. Pots enviar-nos la teva resposta fins al 24 de setembre.

Notícia anterior
Notícia posterior
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere