PUBLICITAT

Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

UPF Barcelona School of Management: Convocatòria d’idees oberta pel “X Campus Gutenberg – Cosmocaixa 2020” fins al 24 de setembre

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Campus-Gutenberg

La covid-19 ha obligat a posposar uns mesos el Campus Gutenberg de la Barcelona School of Management de la Universitat Pompeu Fabra, ara s’anuncia que el “X Campus Gutenberg-Cosmocaixa” se celebrarà els dies 3, 4 i 5 de novembre, de 16.00 a 18.30 (en format online) i s’ha obert la Convocatòria d’Idees per elaborar el programa de manera participativa.

Aquestes jornades són un lloc de trobada i actualització entre els professionals del periodisme, la comunicació i la divulgació de la ciència on compartir, aprendre i discutir sobre els diversos canals, formats i eines que utilitzem per a impulsar la cultura científica. Les jornades tenen també una vocació d’acció, perquè els organitzadors creuen fermament que la comunicació de la ciència pot actuar per un món més just i pel benestar del planeta.

Convocatòria d’idees

Ens animen a enviar idees i suggeriments per a construir el programa de les jornades.

Els organitzadors ens diuen:

Què es pot proposar? Esperem que ens arribin propostes sobre temes sobre els quals us agradaria que es debatés, activitats que voleu realitzar o que us agradaria que incloguéssim al programa, tallers en els quals pugueu ensenyar a altres persones algun tipus de recurs o que vosaltres mateixos volguéssiu aprendre, espectacles o un altre tipus d’iniciatives.

Si vols contribuir a crear el programa i tens intenció de participar al “Campus Gutenberg-Cosmocaixa 2020”, completa aquest formulari amb les teves dades, incloent-hi unes línies sobre el teu CV i una descripció de 150 paraules (màxim) de l’activitat que vols realitzar durant el Campus. Pots enviar-nos la teva resposta fins al 24 de setembre.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT