Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Oberta la convocatòria de 76 contractes predoctorals a la Universitat Rovira i Virgili del programa Martí i Franquès

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

urv research

S’ha obert el termini per presentar candidatures en alguna de les dues modalitats del programa: l’estàndard, per a la qual es convoquen 45 places i la COFUND, de la qual se’n convoquen 31. Les sol·licituds es poden presentar fins al 15 de novembre de 2020



El Martí i Franquès és un programa d’ajuts propis de la URV que pretén incrementar els recursos humans de la Universitat destinats a la recerca. A la vegada, potencia els programes de doctorat, promou les tesis doctorals i reforça la formació dels doctorands en projectes de recerca i innovació. Aquest dimarts es convoquen 76 places en les dues modalitats de contractes predoctorals: la modalitat estàndard (45 places) i la COFUND (31 places). Els beneficiaris tindran contracte de treball de tres anys i es convoquen places en totes les àrees d’investigació.

Les sol·licituds es poden presentar per via telemàtica fins al 15 de novembre de 2020.

Modalitat estàndard

En el cas de la modalitat estàndard, les persones candidates opten a un contracte d’un any, prorrogable a tres, per fer la seva tesi doctoral en un grup de recerca de la URV, en un dels programes de doctorat que ofereix la Universitat. L’obligació de la persona contractada serà fer una tesi doctoral a la Universitat i també tindrà l’oportunitat de col·laborar en tasques docents. Així mateix, podrà accedir a un programa de formació específic i en competències transversals i a infraestructures de recerca d’alta qualitat, en un entorn altament internacional. Dues de les places es convoquen amb el suport econòmic de l’IRTA i el Banco Santander.

Els seleccionats es podran incorporar a la Universitat a partir de principis del 2021.

Modalitat COFUND

Pel que fa al projecte Martí i Franquès COFUND (MFP-COFUND), aquest està cofinançat al 50% per la Unió Europea en el marc del programa COFUND-Doctoral Programme de Marie Sklodowska-Curie Actions (MSCA), del Horitzó 2020. Ara surten a convocatòria les primeres 31 places del programa que, a banda de la Universitat, compta amb finançadors externs com  el Banco Santander, la Fundació Catalunya-La Pedrera i l’IRTA. L’objectiu és atraure investigadors i investigadores amb gran talent d’arreu del món i oferir-los l’oportunitat de desenvolupar la seva carrera investigadora a la URV.

Els contractes que firmaran  les persones que s’hi presentin estan alineats amb els estàndards dels contractes Marie-Curie i milloren substancialment les condicions contractuals pel que fa a salaris i disposició de fons per a despeses de recerca. Entre d’altres criteris d’elegibilitat, les persones candidates no poden haver residit més de 12 mesos dels darrers tres anys a Espanya, un dels criteris de mobilitat que es tindrà en compte en la selecció. És a dir, es buscaran estudiants internacionals amb màster o equivalent o investigadors espanyols que hagin estat fora i vulguin retornar.

Un comitè format per personal de la URV i avaluadors externs valorarà la formació, els resultats de recerca, l’experiència professional, la motivació i les referències dels sol·licitants.

L’obtenció d’aquest ajut ha estat possible pel suport de la Diputació de Tarragona que finança la Unitat de Suport a Propostes Internacionals de Recerca de la URV.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere