Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Comença el cicle de conferències “VACUNES: IMMUNITZACIÓ, HISTÒRIA I VIDES SALVADES”

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

vacunes

Aquest dimecres 7 de febrer, a les 19h a CosmoCaixa començarà el cicle de conferències “VACUNES: IMMUNITZACIÓ, HISTÒRIA I VIDES SALVADES”. En aquest cicle, que es durà a terme de manera presencial al museu, parlarem sobre com la prevenció de les infeccions ajuda el sistema immunitari a lluitar contra patògens perillosos. Gràcies a especialistes, descobrirem com funciona la immunització, com s’ha desenvolupat al llarg de la història i quantes vides han estat salvades mitjançant aquest mètode de profilaxi.

  • Dimecres 7 d’octubre, a les 19hIMMUNITZACIÓ, COM FUNCIONA? – A càrrec de la Dra. Carlota Dobaño, responsable del Grup d’Immunologia de la Malària, professora del Màster de Salut Global i investigadora d’ISGlobal.
  • Dimecres 14 d’octubre, a les 19hEXPEDICIONS TRANSATLÀNTIQUES, VACUNES I REMEIS TRADICIONALS XINESOS – A càrrec del Dr. Miquel Carandell Baruzzi, llicenciat en Biologia per la Universitat de Girona i doctor en Història de la Ciència per la Universitat Autònoma de Barcelona.
  • Dimecres 21 d’octubre, a les 19hGRIP, TÈTANUS I ALTRES INFECCIONS – A càrrec de Dra. Anna Vilella, consultora sènior del Servei de Medicina Preventiva i Epidemiologia de l’Hospital Clínic.
  • Dimecres 28 d’octubre, a les 19hVACUNES: VIDES SALVADES – A càrrec de la Dra. Natalia Rodríguez-Valero, especialista en medicina interna, medicina del viatger i medicina tropical i investigadora d’ISGlobal i de l’Hospital Clínic.♦
Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere