PUBLICITAT

Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Comunicat del Consell de l’Estudiantat de les Universitats Catalanes davant vaga del 21 d’octubre a les universitats

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

CEUCAT

El sistema universitari es troba immers en una crisi educativa, amb origen en la situació d’infrafinançament i de la manca de recursos a l’educació pública i que s’ha vist accelerada i aprofundida per la pandèmia de la Covid-19. L’actual panorama, sumat a la manca de planificació de les administracions i la situació de precarietat de doctorands i professorat, ha dut a diferents organitzacions estudiantils i sindicals a convocar una vaga el pròxim dimecres 21 d’octubre.

Els convocants demanen un sistema de finançament públic de la investigació per erradicar l’entrada d’empreses a la universitat, assegurar una universitat totalment pública i sense barreres d’entrada, possibilitar la conciliació personal i estudiantil, així com avançar cap a un model basat en la cooperació i no en la competència.

El Consell de l’Estudiantat de les Universitats Catalanes (CEUCAT) se suma a les reivindicacions i demandes i a la convocatòria de vaga i exigeix a les universitats que durant la jornada no es puguin realitzar activitats avaluables i l’assistència no sigui obligatòria.

Barcelona, 19 d’octubre de 2020

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT