Premsa universitària de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l'Alguer|dimarts , juny 15, 2021
Sou aquí: Home » Docència » CICLE Apunts654C : Conferència inaugural, “El Tercer Sector i l’Economia Social i Solidària”. Dijous, 26/11/2020 (En línia)

CICLE Apunts654C : Conferència inaugural, “El Tercer Sector i l’Economia Social i Solidària”. Dijous, 26/11/2020 (En línia) 

compartir

CICLE Apunts654C

La Confederació inaugura un cicle de conferències amb el nom Apunts654C per donar una nova mirada sobre el Tercer Sector Social.

La Confederació ha inaugurat un nou cicle de conferències amb el títol ‘Apunts654C, Els imperdibles de La Confederació’. Aquest cicle, fresc i potent, pretén donar una nova mirada sobre el Tercer Sector Social, una mirada externa que faci sortir de la quotidianitat i faci créixer com a sector.

Les conferències tindran una periodicitat mensual i se celebraran el darrer dijous de cada mes al matí, de 9.30 a 10.45h. La segona sessió del cicle neix sota el títol ‘El Tercer Sector i l’Economia Social i Solidària’, una conferència que es realitzarà el 26 de novembre encara amb ponent per confirmar.

Les sessions es faran via Zoom donat el context de la Covid-19 i és necessari realitzar una inscripció prèvia. Les sessions s’estructuraran en una primera part de 45 minuts que constarà d’una exposició i un torn obert de paraules amb els assistents de 30 minuts.♦

Data: Dijous 26 novembre

Hora: 09:30

Organitzador: La Confederació

Correu electrònic de l’organitzador: info@laconfederacio.org

Web: Anar al web de l’esdeveniment

Related posts: