Premsa universitària de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l'Alguer|dimarts , gener 19, 2021
Sou aquí: Home » Universitats » CICLE PENSAR LA COMUNICACIÓ de la UdG: Conferència “El teatre, la comunicació i les noves tecnologies” a càrrec de Marieta Sánchez (18 / gener)

CICLE PENSAR LA COMUNICACIÓ de la UdG: Conferència “El teatre, la comunicació i les noves tecnologies” a càrrec de Marieta Sánchez (18 / gener) 

compartir

udg

El cicle de conferències Pensar la Comunicació, que arriba a la seva vuitena edició, te l’objectiu de fomentar la reflexió i el debat al voltant de la comunicació en la societat contemporània, des de diverses perspectives i formats (enguany de forma telemàtica), i en l’edició actual amb una clara voluntat d’innovació docent. Sota la direcció del professor de la UdG, el doctor Lluís Costa i amb la producció audiovisual de Girona FM.

Des de Girona FM es produiran les conferències i les rondes de preguntes però, en definitiva, seran els mateixos alumnes qui s’ocuparan del contingut de cada programa. A partir de la selecció de sis càpsules, es comentarà la conferència de manera equitativa a través d’un enregistrament propi. Alhora, la participació transversal dels estudiants es posarà en pràctica també a la plataforma web de Girona FM. On a més del podcast corresponent, també es podran llegir els diferents comentaris i continguts plantejats pels alumnes.

Les conferències seran virtuals. Qui vulgui assistir-hi ho ha de comunicar abans de 24 hores de la celebració de la conferència al mail: lluis.costa@udg.edu El mateix dia de la conferència rebrà un enllaç per poder-se connectar.

El proper 18 de gener  a les 17h. tindrà lloc  la conferència El teatre, la comunicació i les noves tecnologies a càrrec de Marieta Sánchez, actriu.

 Programa del cicle … Clicar aquí

 

Related posts: