Premsa universitària de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l'Alguer|dimarts , abril 20, 2021
Sou aquí: Home » Vida universitària » Primera Jornada de BIOLOGIA de la Catalunya Sud / Universitat Rovira i Virgili / Societat Catalana de Biologia (On line 8 d’abril)

Primera Jornada de BIOLOGIA de la Catalunya Sud / Universitat Rovira i Virgili / Societat Catalana de Biologia (On line 8 d’abril) 

compartir

Biologia urv

La Primera Jornada de Biologia de la Catalunya Sud es celebrarà el pròxim 8 d’abril a les 15:00h. 

L’objectiu de la jornada és donar a conèixer als investigadors i a la societat la diversitat de la recerca biològica que es duu a terme a les comarques de Tarragona i obrir un espai de debat i d’intercanvi entre professionals de la biologia. La secció territorial de la Catalunya Sud de la Societat Catalana de Biologia (SCB-CS). pretén integrar en les seves activitats la nombrosa comunitat de biòlegs, biotecnòlegs i bioquímics, així com els especialistes dels diferents àmbits de la biomedicina.

En aquesta primera jornada s’ha proposat donar una perspectiva general d’alguns dels eixos principals del treball de recerca que desenvolupen els biòlegs a la Catalunya Sud.

Les persones interessades en assistir a la jornada virtual s’han d’inscriure aquí

PROGRAMA … clicar aquí

Related posts: