Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Jornades Europees d’Arqueologia 2021 (18, 19 i 20 de juny)

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

2408_INR_JEA2021_logos-avec-date_CATALAN_campaign

Les Jornades Europees d’Arqueologia 2021 es celebraran els dies 18, 19 i 20 de juny

Com cada any des del 2010, el Ministeri de Cultura francès impulsa unes Jornades Nacionals d’Arqueologia, coordinades per l’INRAP (Institut Nacional d’Investigacions Preventives francès). Aquestes jornades han anat més enllà de les fronteres franceses, sumant-se a la iniciativa països d’arreu d’Europa, convertint-se en les Jornades Europees d’Arqueologia (JEA). 

L’objectiu d’aquestes jornades és la promoció i visualització de tots aquells treballs relacionats amb l’arqueologia. Es vol fer arribar a un gran públic, tot el coneixement disponible d’aquesta disciplina, juntament amb el descobriment, o redescobriment del patrimoni territorial i de la història. Participen jaciments arqueològics, museus, centres arxivístics, laboratoris, tots junts per aportar iniciatives originals i innovadores al servei de l’arqueologia.

L’any passat, donada la situació d’alerta sanitària per la COVID-19, les jornades es van haver de fer pràcticament en línia… Aquest any, però, els museus i jaciments de Catalunya celebraran aquestes jornades recuperant la presencialitat i tornant a contagiar amb l’interès la història i l’arqueologia a tots els seus visitants.

 Programa … clicar aquí

 

Notícia anterior
Notícia posterior
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere