Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Les universitats catalanes i els centres de recerca CERCA ja poden participar als ajuts INDOVIG 2021 per a projectes docents sobre violència de gènere

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

La dotació de la convocatòria és duplica respecte a 2020 i ascendeix fins als 80.000 euros

Els ajuts promoguts des del Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC) es destinen a universitats catalanes i centres de recerca CERCA

Cada projecte aspira a un ajut màxim de 9.000 euros i el termini de presentació de projectes finalitza el 13 d’octubre

Els ajuts INDOVIG destinats al finançament de projectes d’innovació en l’àmbit de la millora de la qualitat docent en matèria de violència de gènere han obert convocatòria 2021. Fins al proper 13 d’octubre s’hi podran presentar propostes per part de les universitats del sistema universitari de Catalunya i dels centres CERCA, que optaran a ajuts màxims per valor de 9.000 euros resolts per concurrència competitiva.

Aquesta convocatòria és finançada pel Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC) amb un import global de 79.919,05 euros amb càrrec a fons propis i als Fons del Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere (PEVG). La dotació d’enguany representa un increment de més del doble respecte a la convocatòria de 2020 (37.000 euros).

Les projectes que optin als ajuts INDOVIG hauran de centrar-se en el desenvolupament de noves estratègies i recursos didàctics i metodològics de suport als processos d’ensenyament, d’aprenentatge-servei, d’acció tutorial o d’acompanyament a l’alumnat i al professorat. També hauran de donar resposta a les noves exigències acadèmiques, promovent l’aprenentatge en entorns virtuals, la utilització de les TIC i la digitalització.

Les propostes hauran de comportar un progrés en la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030 de Nacions Unides i respectaran el marc general per a la incorporació de la perspectiva de gènere en docència universitària de l’AGAUR i les mesures proposades al PEVG.

Les bases de la convocatòria promoguda des del Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC) prioritzen projectes multidisciplinaris i de col·laboració entre diversos grups i entitats del sistema català de coneixement o d’àmbit internacional, així com l’estratègia de difusió i transferència dels resultats del projecte. Respecte a les metodologies de treball, els ajuts INDOVIG valoraran tècniques innovadores per enfortir nous espais de col·laboració en l’intercanvi de coneixements i bones pràctiques, com ara tipus COIL, discussion groupshackatons, entre d’altres.

Un cop validats tècnicament, els projectes s’avaluaran per un panell format per experts externs que comptarà amb una representació de la Comissió Dones i Ciència del CIC. Les propostes es revisaran d’acord amb el reglament d’avaluació de l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR).

Notícia anterior
Notícia posterior
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere