Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Seminari CREAF: “Montclima”, riscos naturals i climàtics a les zones de muntanya

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

La gestió de la sequera i els seus impactes als boscos de les muntanyes del sud-oest centren el seminari temàtic Montclima , en què es comparteixen coneixements i experiències directes. Es presenten els avenços del projecte Montclima, específicament els estudis de casos pilot, per millorar la governança i la gestió dels riscos naturals mitjançant la cooperació transnacional i el desenvolupament d’una estratègia comuna de gestió i prevenció de riscos. Hi ha la possibilitat de participar en línia i es proporcionen traduccions simultànies al castellà, francès i portuguès.

Us hi podeu inscriure des d’aquest formulari.

Diferents investigadors del CREAF presenten comunicacions. Diana Pascual comparteix “Gestió adaptativa del bosc en un bosc d’alzines al massís del Montnegre-Corredor (Barcelona)”; Jordi Martínez-Vilalta presenta “Com afecta la sequera als boscos a l’espai sud-oest” i la presentació de Mireia Banqué i Casanovas és “Experiències de Catalunya, Espanya. El programa DEBOSCAT: la xarxa catalana de vigilància dels impactes de la sequera’. També està programada una visita de camp a les parcel·les experimentals de SUDOE Montclima a la zona del Montnegre Corredor, al costat de Barcelona, ​​organitzada pel CREAF.

L’obertura institucional és a càrrec de Joan Pino, director del CREAF, i l’investigador Eduard Pla s’encarrega del tancament institucional. L’acte té lloc a l’Institut d’Estudis Catalans de Barcelona.

Organitza: CREAF.

FOTOGRAFIA: Sergio Caro ©.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere