Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

El govern valencià reforça econòmicament l’entitat privada “Xarxa d’Instituts Tecnològics” per al foment de la Formació Professional

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Per mitjà d’un conveni la Generalitat Valenciana aportarà 59.200 euros

El govern valencià ha aprovat un conveni de col·laboració, entre la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport i la Xarxa d’Instituts Tecnològics de la Comunitat Valenciana (REDIT) per a fomentar la Formació Professional.

Per al desenvolupament d’aquesta col·laboració es realitzaran actuacions d’orientació, formació, divulgació i emprenedoria, i per a fer-ho la Conselleria d’Educació destinarà 59.200 euros, repartits en quatre anualitats.

Entre els objectius d’aquest conveni està potenciar la vinculació del teixit empresarial amb la Formació Professional; adequar els plans d’estudis, de diferents mòduls dels cicles formatius, fent propostes d’actualització de les corresponents programacions; així com potenciar la relació del professorat d’FP amb l’empresa, de manera que s’afavorirà la necessària transferència de coneixements.

A més, per mitjà d’aquesta col·laboració, es persegueix incrementar l’ocupabilitat dels alumnes, així com contribuir a la millora dels percentatges d’inserció laboral en els alumnes de Formació Professional.

La Xarxa d’Instituts Tecnològics és una associació privada sense ànim de lucre que integra i representa 11 centres tecnològics.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere