Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

EDITORIAL: La publicitat col·laborativa

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Deixeu-nos parlar de nosaltres i en especial de la nostra publicitat. Pot semblar fora de lloc, però si esteu atents us adonareu que la nostra publicitat forma part de la nostra línia editorial.

Perquè com tothom sap, una publicació, malgrat que alguns s’ho amaguin, també té una línia en els seus continguts i la publicitat en forma part.

Coincideix que fa un parell de setmanes hem començat una nova etapa de LO CAMPUS DIARI, i ens hem llençat a buscar publicitat que és l’únic suport econòmic real de la nostra publicació. I tothom: des de la direcció, els periodistes i els d’administració, ens hem posat a la feina de buscar publicitat, a més es clar els comercials oficials.

La premsa col·laborativa com fem LO CAMPUS DIARI, també promociona la publicitat col·laborativa.

La premsa col·laborativa que fem, surt del conjunt de les diverses comunitats universitàries de les 22 universitats de parla catalana i a nivell escolar d’un important nombre de centres, en conjunt són l’autèntica redacció de la publicació.

Des de les nostres “antenes de comunicació” en Facultats, Escoles, Departaments i altres organismes o des de col·laboracions escrites de professors i alumnes, fins els nostres “agents culturals” que han de vestir l’anomenada “Universitat Creativa” que és la nostra Plataforma Multimèdia de Difusió de les Produccions Creatives Pròpies de les Universitats de Parla Catalana o fins la petita “Galeria de Creacions” del web de LO CAMPUS DIARI on s’incentivarà que creatius joves ens ofereixin els seus dissenys gràfics, exhibits al costat d’obres clàssiques del disseny.

És a dir: una muntanya d’iniciatives que mobilitza un munt d’estudiants i professors. I tot des del voluntariat i l’associacionisme.

Per sostenir-nos econòmicament depenem de la publicitat col·laborativa.

I a que ens referim quan diem publicitat col·laborativa?

Doncs a una publicitat conscient del Projecte Cultural i de Premsa Jove en la que es mostrarà amb anuncis la seva oferta de serveis o productes.

No demanem “ajuts gratuïts” als anunciants, perquè professionalment per l’anunciant, LO CAMPUS DIARI és una bona i útil plataforma per arribar a un jove interessat per l’educació superior o per l’educació escolar, per la cultura i pels temes de solidaritat. Qualsevol que vulgui arribar aquest “públic-objectiu” pot i ha d’utilitzar la nostra publicació.

Però hi ha un altre aspecte que els responsables de màrqueting i comunicació han de valorar, que és l’efecte col·laboratiu.

Efecte col·laboratiu que vol dir: que aquella publicitat que s’inserta, els seus promotors han de ser conscients que s’està acompanyant un projecte en construcció d’autèntica “militància” universitària i escolar. Una manera diferent i plural de fer cultura jove.

Aquest valor d’acompanyament, de ser-hi, en un projecte de i per la joventut, no només autentifica la publicitat, sinó que li dona un valor superior que el jove o no tant jove, en valorarà de l’empresa o de l’entitat que són emissors dels anuncis.

La publicitat col·laborativa és una publicitat amb ànima.

No espereu les campanyes dels propers anys acadèmics per pensar en possibles anuncis, ja ara cal ser-hi, des del primer moment.

Els nostres anunciants, per a nosaltres, també formen part d’aquest Projecte Cultural que és LO CAMPUS DIARI.

EDITORIAL en ÀUDIO
Notícia anterior
Notícia posterior
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere