Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

MOBINT–MIF 2021: Ajuts a la mobilitat internacional de l’estudiantat de les universitats catalanes per al curs acadèmic 2021-2022

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Són ajuts a la mobilitat internacional de l’estudiantat amb reconeixement acadèmic i a l’estudiantat en el marc del Programa de millora i innovació en la formació de mestres de les universitats catalanes que hagin estat seleccionats o seleccionades per a una estada acadèmica de mobilitat, per tal de contribuir al finançament de les despeses que comporta la realització d’estudis en altres països.

S’estableixen tres modalitats d’ajuts:

Modalitat A: estada acadèmica amb reconeixement acadèmic, en el marc del Programa Erasmus+ i en els països associats següents: Regne Unit, Suïssa, Illes Fèroe, Andorra, Mònaco, Sant Marino i Ciutat del vaticà, adreçada a l’estudiantat de les universitats catalanes. Aquesta modalitat està reservada als països que participen en el programa.

Modalitat B: estada acadèmica amb reconeixement acadèmic a la resta de països del mon, en el marc dels programes de mobilitat internacional, adreçada a l’estudiantat de les universitats catalanes.

Modalitat C: estada acadèmica amb reconeixement acadèmic, en el marc del Programa de millora i innovació en la formació de mestres de les universitats catalanes.

Cal remarcar que no es pot obtenir l’ajut més d’una vegada al llarg dels estudis.

En el marc de les relacions bilaterals en l’àmbit de l’Euroregió Pirineus Mediterrània, i per a la modalitat A, s’ha previst atorgar un ajut complementari per al foment i la promoció de la mobilitat adreçat a l’estudiantat de les universitats catalanes que cursi estudis en universitats de la regió francesa d’Occitània.

En cap cas no es pot optar a més d’una modalitat.

Programa detallat “Move & Learn” … clicar aquí

Per sol·licitat ajut … clicar aquí

Notícia anterior
Notícia posterior
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere