Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

L’Institut de Recerca Educativa de la UdG i la Fundació Universitària Martí l’Humà organitzen les Sessions sobre “El Decret d’Interins: una lectura polièdrica”

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Els dies 19 i 20 d’octubre de 2021, de 18 a 20 h,  tindrà lloc la videoconferència inicial. La setmana següent es dedicarà a recollir les visions dels protagonistes a través de Grups de Debat. Finalment, hi haurà una sessió de conclusions. La inscripció a les 3 sessions és independent. Hi haurà sessions en català i en castellà.

Aquesta activitat El Decret d’Interins; una lectura polièdrica, està organitzada per l’Institut de Recerca Educativa de la Universitat de Girona i la Fundació Universitària Martí l’Humà organitzen l’activitat gratuïta. El responsable és el professor Joan Teixidó Saballs. 

Adreçat a docents (sense experiència, substituts, interins, funcionaris amb i sense plaça fixa), equips directius, serveis educatius, famílies i representants d’AFA-AMPA, administracions educatives, organitzacions sindicals…interessats per conèixer i analitzar el Decret

PROGRAMA … clicar aquí  WEB … clicar aquí

Notícia anterior
Notícia posterior
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere