Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Lliçó Inaugural de la Fundació Josep Irla del curs 2021-2022: Conferència de Donatella della Porta “Els moviments socials davant l’auge de l’autoritarisme” a la Universitat Pompeu Fabra

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

La Fundació Josep Irla celebrarà l’acte oficial d’inauguració del curs 2021-2022 amb una conferència de la sociòloga Donatella della Porta amb el títol “Els moviments socials davant l’auge de l’autoritarisme”.

La presentació anirà a càrrec del president de la Fundació Joan Manuel Tresserras.

L’acte serà el dijous 28 d’octubre, a les 12:45 hores, a l’Auditori del Campus de la Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra. 

També es podrà seguir a través del canal de Youtube de la Fundació i per xarxes socials (#LliçóIrla).

En l’acte s’analitzarà quina ha de ser la resposta dels moviments socials davant d’un escenari en què les dictadures estan en auge i les democràcies consolidades tendeixen cada cop més cap a l’autoritarisme. Donatella della Porta, experta en moviments socials i un dels referents mundials de l’esquerra internacionalista ajudarà en aquesta reflexió.

Donatella della Porta és catedràtica de Ciència Política en la Scuola Normale Superiore de Florència, on és degana de l’Institut de CC. Socials i Humanes i presideix The Centre on Social Movement Studies (COSMOS). Amb més de 90 llibres publicats, és un referent en l’estudi de moviments socials, violència política i corrupció. Entre les seves distincions, destaquen tres doctorats honoris causa (per les universitats de Losanna, Göteborg i Bucarest) i el Mattei Dogan Foundation Prize per les seves contribucions en l’àmbit de la sociologia política.

Inscripció … clicar aquí

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere