Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

EDITORIAL: HUB LO CAMPUS DIARI, el Centre de Connexions en Educació

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Aquest digital LO CAMPUS DIARI té com eix central la premsa universitària i escolar. “Universitària” per a totes les comunitats de Facultats, Escoles i Centres de Recerca; i “escolar” bàsicament per a professors i mestres, i per estudiants avançats dels cursos superiors.

Com hem repetit moltes vegades: fem premsa i no comunicació corporativa. Investiguem, contrastem, remenem entre els arxius, escoltem i escrivim, i si cal critiquem.

I a més LO CAMPUS DIARI té unes altres obsessions, dita “línia editorial”, que és dedicar-nos a fons en els temes de cultura, els temes de solidaritat i a les qüestions araneses. A partir d’ara per la emergència climàtica i per la nostra doble emergència lingüística, apretarem també periodísticament en aquests camps.

LO CAMPUS DIARI a més vol ser una plataforma de referència en “informació i dades” dels ESTUDIS de totes les universitats de parla catalana i de tota mena de centres educatius, per això hem creat els “Serveis Independents d’Informació Educativa” (SIIE-LCD).

Aquests serveis SIIE-LCD com vàrem escriure en la seva presentació, consistiran en explicar les matèries educatives de les universitats de l’àrea de parla catalana i d’altres centres d’ensenyament reconeguts en el nostre territori.

A partir de les informacions oficials dels centres i les opinions recollides per nosaltres d’experiències en els diferents cursos, en farem una Fitxa per informar i orientar als nostres lectors.

Uns “Serveis Independents d’Informació Educativa” (SIIE-LCD) no s’improvisen, trigarem molts mesos a tenir el mapa i radiografia completa de tota l’oferta educativa.

Per tant construirem aquest Servei pas a pas i en obert o sigui anirem publicant resultats perquè tothom hi pugui dir la seva. Aquest aspecte col·laboratiu és molt important i un valor d’identitat d’aquesta casa.

Amb aquesta idea escalonada de treballar, comencem el SIIE-LCD abordant els Màsters universitaris -oficials i els anomenats propis- i de la secció en diem “UNIVERS MÀSTERS”.

Però a més d’això, també comencem una altra variant de la recollida d’informació docent pels nostres lectors, que és el que anomenem HUB LO CAMPUS DIARI.

HUB LO CAMPUS DIARI és una modalitat dins dels “Serveis Independents d’Informació Educativa de LCD” que consisteix en agrupar, endreçar i classificar tota mena d’informació del món educatiu, oferint els links directes a les webs dels centres que referenciem.

Tenim la voluntat d’oferir TOT el que passa en educació en una sola plataforma de premsa, entenent també LO CAMPUS DIARI, com el Centre de Connexions Educatives.

O sigui aportem dues modalitat: les Fitxes pròpies sobre l’oferta d’ESTUDIS que elabora la nostra redacció i les Fitxes Hub que son les portes d’entrada directa amb els links dels centres.

Però l’aspiració màxima de la nostra publicació és que el digital sigui globalment un HUB, que tant en parlem dels aeroports, però que també serveis per la informació i els serveis educatius.

EDITORIAL en ÀUDIO

Notícia anterior
Notícia posterior
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere