Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Xarxa Universitària per a l’Ocupació organitza dues sessions online per impulsar l’ocupabilitat dels joves (AVUI dijous 4 novembre)

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Les xerrades es fan el en el marc del Saló de l’Ocupació que té l’objectiu de donar suport a les persones que busquen feina o volen reorientar la seva trajectòria professional

Xarxa Universitària per a l’Ocupació, plataforma impulsada pel Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC), participarà en la pròxima edició del Saló de l’Ocupació 2021, que tindrà lloc la pròxima setmana, concretament, els dies 9, 10 i 11 de novembre, amb l’objectiu de promoure el talent i donar suport a les persones que busquen feina o volen reorientar la seva trajectòria professional.

L’edició d’enguany del Saló presenta, com a novetat, la possibilitat de realitzar esdeveniments deslocalitzats en un nou espai anomenat BCNtalent que promou sessions vinculades a descobrir, gestionar i potenciar el talent, i que tenen per objectiu la reactivació de l’ocupació i del teixit empresarial. Aquests esdeveniments formen part de la programació del Saló de l’Ocupació, i tindran lloc al llarg d’aquesta setmana i fins el 8 de novembre

És en aquest context que la Xarxa Universitària per a l’Ocupació hi participarà aquest dijous, 4 de novembre, amb dues sessions dirigides a impulsar l’ocupabilitat de les persones joves universitàries. Les sessions, que seran en línia, s’adrecen a qualsevol persona, estudiant o titulada universitària, que tingui interès a millorar el seu perfil professional i descobrir noves opcions de futur. El secretari general del Consell Interuniversitari de Catalunya, Josep Ribas, inaugurarà les dues sessions.

La primera sessió, “La visibilitat del talent a les xarxes”, tindrà lloc a les 10h i està dedicada a explicar les eines per a fer un ús efectiu de LinkedIn, la major xarxa professional, i així potenciar les possibilitats professionals de les persones estudiants i titulades universitàries.

La segona, “Doctora’t, el talent innovador i de futur per a l’empresa” es farà a les 17h i està dedicada a l’impuls de l’ocupabilitat dels doctorands donant a conèixer el programa de Doctorats Industrials a través d’experiències d’èxit d’alguns participants.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere