Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Presentació del llibre guanyador de la Beca d’Estudis Històrics President Irla 2019 / Autor: Lluis Burillo Biografia: Dalmau Costa

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Aquest dijous 11 de novembre es presenta la nova publicació de la col·lecció d’Estudis Històrics i Biogràfics de la Fundació Irla: “Dalmau Costa, mestre de cerimònies de dues nacions”, escrita per Lluís Burillo, guanyador de la Beca d’Estudis Històrics President Irla 2019.  

Es comptarà amb la participació de l’autor de l’obra Lluís Burillo, la vicepresidenta del Parlament Alba Vergés, la professora de Comunicació Audiovisual i Publicitat de la Universitat de Girona (UdG) Maria Rosa Collell, el catedràtic d’Història de la UdG Joaquim Nadal i el president de la Fundació Joan Manuel Tresserras.

Per seguir totes les mesures sanitàries, l’acte comptarà amb aforament limitat, per tant, és imprescindible inscripció prèvia en aquest enllaç. També es podrà seguir en format online a través del canal de Youtube de la Fundació o per xarxes socials amb l’etiqueta #BiografiaIrla.

Dijous 11 de Novembre a les 17h al Parlament de Catalunya (Parc de la Ciutadella).

Fotografia: Dalmau Costa.

Notícia anterior
Notícia posterior
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere