Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Aportacions al DEBAT sobre el nou avantprojecte estatal de la futura Llei d’Universitats / Comença el “Recull Permanent de Documentació i Opinió” de LCD sobre la LOSU

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Que s’estigui elaborant una nova Llei d’Universitats és tot un esdeveniment que nosaltres LO CAMPUS DIARI obligatòriament, no només hem de participat al debat, sinó que a més, hem de penjar a la nostra publicació totes les aportacions i opinions que vagin apareixen.

Tota mena d’opinions, de vegades contraposades radicalment, o contraposades però amb ànims de negociació o opinions en la mateixa línia com l’ha elaborat el Ministeri estatal que presideix Manuel Castells.

No cal dir que des de Catalunya, País Valencià i les Illes tenen la seva pròpia mirada i caldrà recollir totes aquestes aportacions singulars.

Traduirem articles i documents, en farem un link d’alguns per recollir directament i en versió original, el més ampli nombres d’opinions i aportacions.

I també es clar, buscarem que s’escriguin textos i comentaris originals i exclusius per a LO CAMPUS DIARI.

Tot i que el Ministerio va obrir, com és preceptiu, una consulta pública i ja es va tancar el 8 de juliol d’enguany, queda un llarguíssim temps fins que la Llei quedi definitivament aprovada i per això encara ja temps pel Debat i per modificar el que calgui.  

Comencem pel pinyol de tot aquest DEBAT, que és el text original de l’Avantprojecte de la “Ley Organica del Sistema Universitario” (LOSU) … clicar aquí  

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere