Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

“Els seus drets en joc”: XV Campanya de Recollida de Joguines de la Universitat de Barcelona amb versió virtual de donacions econòmiques

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Un any més, la Universitat de Barcelona col·labora amb Creu Roja Joventut i posa en marxa la XV Campanya de Recollida de Joguines de la UB, amb l’objectiu de garantir que cap infant es quedi sense regal la nit de Reis. La iniciativa repeteix la fórmula de l’any passat i substitueix la recollida física de joguines per una campanya virtual de donacions econòmiques, amb les quals la Creu Roja adquirirà joguines noves per a famílies amb pocs recursos. Les aportacions, que es poden fer fins al 6 de gener, s’han de tramitar mitjançant aquest enllaç de Creu Roja Joventut.

Sota el lema «Els seus drets en joc», la iniciativa pretén reivindicar el dret dels infants a jugar i el valor educatiu del joc. La campanya s’emmarca en un context de pandèmia mundial a causa de la COVID-19, que ha fet que les vulnerabilitats de moltes famílies s’hagin fet encara més evidents. De fet, Creu Roja Joventut compta que en aquesta ocasió hi haurà més famílies que es vulguin acollir a la campanya. Per això, la implicació de la comunitat universitària és més necessària que mai.

Des d’aquesta pàgina de Creu Roja Joventut a Barcelona ciutat, es poden fer donatius de 15, 30 o 60 euros, o bé triar una quantitat lliure. Els diners recaptats es destinaran a la compra de joguines noves, no sexistes, no bèl·liques i cooperatives que la Creu Roja repartirà la nit de Reis als més de 2.000 infants de 0 a 14 anys que es troben en una situació de vulnerabilitat.

La XV Campanya de Recollida de Joguines de la UB està organitzada pel Vicerectorat d’Igualtat i Gènere, a través de l’Oficina de Seguretat, Salut i Medi Ambient (OSSMA), i en col·laboració amb la Fundació Solidaritat UB i Creu Roja Joventut.

Ho repetim: Les aportacions, que es poden fer fins al 6 de gener, s’han de tramitar mitjançant aquest enllaç … Creu Roja Joventut.

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere